Uncategorized

Bu çağdaş soho çatı katı, milenyumun rüya alanıdır

, sevilen soho adresi ile birlikte, bu alan çağdaş bir çatı katında ne olursa olsun bir şehvet var: beyaz boyalı tuğla duvarlar, gevrek beyaz zeminler ve siyah çerçeveli Bir ton doğal ışığa izin veren pencereler. Scandi tarzı kaplamalar, endüstriyel aydınlatma ve trend liderliğindeki mobilyalar ekleyin ve ayrıca yirmi bir şeyin çevrimiçi olarak istediği şık, tek renkli bir alana sahipsiniz. Wagner Schmidt, Elevate Style Collective ile ortaklaşa ve neden her Millennials’ın rüya adresi olduğunu göreceksiniz.

Loft’un estetiğini seçerken Jennifer açık, metropol hissi seçti. “Tasarım söz konusu olduğunda“ daha az daha fazla ”yaklaşımına yönelik bir model fark ettim” diyor.

Jennifer, temiz bir beyaz tren karosunda sobanın üzerindeki tüm duvarı örtmek için seçildi ve aynı duvara dolapları takmayı seçti. “Üst dolaplar mutfak alanının da ağır görünmesini sağlayacaktı” diyor. “Kaputun her iki tarafında kuşatan açık raflar, görünümü açık tutun ve hala gerekli depolama alanını sağlıyor.”

Benzer bir hareketle Jennifer, karanlık kaplamanın tasarımı aşmamasını sağlamak için mutfağın üst dolapları için cam cepheler seçti. Benzersiz bir aksan için, her dolabın arkası tren karosuna (gösterilmemiştir) donatıldı.

Bu endüstriyel tarzda Delta musluğu, dokunmatik yeniliğin rahatlığını sergiliyor ve mutfakta yemek pişirmeyi basitleştiriyor. Loft’un imza Pantone renginde tamamlanan dekoratif bir örtü, tek malt, aksi takdirde faydacı bir nesneye bir karakter ekler.

Black Matte, tasarımda giderek şık hale geldi ve bu buzdolabındaki yüzeyi Jennifer’ın çatı katının dekor şemasını korumasını sağladı. “İşlevsel, estetik olarak hoş ve mutfak alanı tasarımının geri kalanıyla uyumlu” diyor.

Orijinal kiler, onu mutfağın geri kalanından bölmek için iki katlı bir kapıya sahipti. Görünümü güncellemek için Jennifer, Jeld-Wen’den özel bir üç panelli ahır kapısı kurdu. Tek malt ile boyanmış bir şerit, detaylara ilgi gösterir ve birleştirici bir dokunuş ekler.

25 feet uzunluğunda, mutfağın karşısında oturma odası çarpıcı bir pencere duvarına sahiptir. Alanın büyüklüğü sağlanması koşuluyla, Jennifer, performansı en üst düzeye çıkaracak ve bölgenin soğuk hissetmesini önleyecek iki simetrik oturma alanı üretmek için seçildi.

Karamel tonunda aynı tüylü halıların yanı sıra ikiz sahte deri kanepeler alanı dengelemek ve stil temasını geliştirmek. Keskin bir beyazla boyanmış büyük bir tuğla şömine, mutfağın metro döşenmiş duvarının estetiğini taklit eder ve doku ekler.

Oturma odasının iki tavan hayranının her birinde, tek malt ile biten Hunter kafesleri farklı eklentilerdir.

Jennifer, “Yatak odası stili basit, temiz ve minimal” diyor. Yedek estetiği ısıtmak için battaniyelerin yanı sıra yastıkları da katmanladı. Kapı kolu da aynı şekilde çatı katının imza renginin yanı sıra benzer bir karamel tonunda bir kelebek sandalyesi, alan boyunca estetiği getirir.

You may also like...