Uncategorized

Plex ve Penguin

İşte çok sayıda Geeks’in beklediği haberler. Plex, Plex Media Server yazılımlarının (PMS) bir Linux sürümünü yayınladı.

İlk sürüm, yeni başlatılan ‘Plex Labs’ dan gelen ilk üründür ve sunucuların artık Mac OSX, Windows ve Linux için mevcut olduğunu ima eder. Muhtemelen en iyisi, yeni Linux sürümü bazı ağ ekli depolama aygıtlarını destekler. Bir Plex kurulumu artık PLEP ‘Media Link’ ve A NAS’da yerleşik olan yeni LG HD TV’lerden biri kadar kolay olabilir.

Geniş Plex istemcileri yelpazesi artık bir Mac, iPad, iPhone, Android tabletler, bir LG akıllı TV ve Roku içeriyor.

Plex deneyimini her gün çok daha fazla ve çok daha yeni dönüşümlere getiren gerçekten çeşitli ve genişleyen bir seçim.

… Readynas gibi piyasada seksi linux tabanlı depolama cihazları ile… böyle bir cihaz (veya DIY-ler için bir kişi (ya da lanet olsun ve lanet olsun, neden Unwrid hakkında okumam ve buna aşık olmak zorunda kaldım Case?) Plex Media Server’ı çalıştırmak, zengin bir ürün yelpazesi (bir Mac mini, bir iPad, bir iPhone, bir Android tablet, konuk odası için LG akıllı TV ve Çocuk Odası için Roku Streaming Player ile birlikte ?), inanılmaz esnek, birleşik ve güçlü bir medya çözümü yapar

Linux sunucusunun ilk sürümü Ubuntu, Slackware (UNRAID) ve Intel Powered ReadyNas cihazlarını destekler…

Bu ilk sürümle üç Linux lezzetini hedefliyoruz: Ubuntu 10.01, Slackware 13.1 (UNRAID) ve ReadyNas (Intel CPU). Minimum dış bağımlılıklarla inşa etme şeklimizden dolayı, bunların daha geniş bir sistem yelpazesinde çalışması muhtemeldir (örneğin, Ubuntu 11.x).

Aşağıdaki bağlantıdan tüm sürümün tamamını okuyun ve Plex forumlarında topluluğa katılın.

Linux blog gönderisinde plex

Daha fazla istemek? – Bizi Facebook’ta bizim gibi Twitter’da takip etmelisiniz veya RSS feed’imize abone olmalısınız. Bu haber hikayelerini her gün doğrudan gelen kutunuza e -posta yoluyla sunabilirsiniz.

Bunu Paylaş:
Reddit